Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Rigatoni 121 Di Martino 500 grammi confezione da 10

Category:

Description

Rigatoni 121 Di Martino 500 grammi confezione da 10

Formato di pasta corto e rigato a taglio dritto. La provenienza geografica è probabilmente campana anche se veniva prodotto per soddisfare la richiesta delle regioni più a nord e in particolare di Roma, dove sono famosi i Rigatoni con la “pajata” (intestino di manzo). Molto versatili, i Rigatoni sono apprezzati in tutto il mondo specie in abbinamento a sughi robusti golosi e di tradizione italiana come la Carbonara.

I Rigatoni del Pastificio Di Martino sono il piacere della pasta italiana al 100%. Questi rigatoni sono realizzati esclusivamente con grano 100% italiano di alta qualità e prodotti secondo l’antica tradizione artigianale del Pastificio Di Martino. Le ricette più diffuse con i rigatoni includono la classica all’amatriciana, la pasta con le sarde, la pasta alla norma e la pasta al forno. Per ottenere i migliori risultati, è consigliabile cuocere i Rigatoni in abbondante acqua salata per circa 10-12 minuti, poi scolarli e condire a piacere. Provate i rigatoni Di Martino oggi stesso e scoprite il gusto autentico della vera pasta italiana!

Trafilata al bronzo

Help Chat
Invia su WhatsApp