Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Peperoncini ripieni sott’olio

Category:

Description

Solitamente siamo abituati a vedere i peperoncini nella loro classica forma conica, leggermente allungata e con il loro tipico colore rosso vivo. La Calabria ha però la fortuna di poter vantare una qualità molto particolare di peperoncino, quello tondo dal colore leggermente più tenue, anch’esso appartenente alla famiglia del peperoncino ma decisamente meno degli altri suoi “fratelli” e piccantissimo” cugini”! Per questo si usa per preparare una deliziosa conserva che regna sovrana, quasi quanto la ‘nduja sul pane, quanto la regina degli antipasti. Si tratta di peperoncini piccanti ripieni di tonno, acciughe e capperi. Si tratta di prelibatezze molto gustose che si possono gustare in un boccone e di cui è impossibile non innamorarsi.

Tipologie e formati
Dosi: 580/3100 ml
Codici: 1047/1049
Periodo di validità: 36 mesi

Help Chat
Invia su WhatsApp